تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر حق‌آبه پارک ۷۸۰ هکتاری چیتگر قطع شد

سازه غیرمجاز پالادیوم به طور کامل تخریب شد

سازه ۱۰۰ تنی مجتمع تجاری پالادیوم در شمال تهران با کار شبانه‌روزی ۹۰۰ متخصص، کارشناس و عوامل فنی با گذشت نزدیک به دو ماه به طور کامل با مهندسی معکوس جمع‌آوری شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 06
کد خبر: ۱۳۲۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر «حمید رضا حاجوی» شهردار منطقه یک با اعلام این خبر گفت: «مجتمع تجاری پالادیوم در سنوات قبل بدون ملاحظات ترافیکی و محلی با تغییر کاربری از حوزه مسکونی به حوزه تجاری در خیابان الف ساخته شد که  به دلیل تخلفات، کمیسیون ماده صد در چند موضع نکاتی را  در قالب رای قطعی به مالکین اعلام کرد.»

او افزود: «با اعلام رای قطعی، منطقه یک وارد عمل شد و پس از تشریفات قضایی و اداری لازم، نسبت به انسداد دو تونل نفر رو و خودرو که در زیر زمین و بدون مجوز احداث شده بود  در ۱۸ اسفند ماه اقدام کرد.»

حاجوی این اقدام را  یکی از فاخرترین اقدامات فنی شهرداری دانست و گفت: «برچیدن سازه‌ای که به لحاظ فنی ابعادی در حدود ۴۱ متر طول و عرض معادل ۶ تا ۸ متر و همچنین ارتفاع حدود ۸ متر داشت و به لحاظ وزنی حدود ۱۰۰ تن بود در حدود دو ماه تلاش شبانه‌روزی همکاران در منطقه به اتمام رسید.»

کلمات کلیدی: پالادیوم
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار